Ünlü, Bayan Bisiklet Milli Takim Antrenörlügüne Getirildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Bisiklet Antrenörü Baris Ünlü, Bayan Bisiklet Milli Takim antrenörü oldu.

Ünlü, Bayan Bisiklet Milli Takim Antrenörlügüne Getirildi

Karaman’da 1990 yilindan bu yana bisiklet bransiyla ilgilenen ve yetistirdigi sporcularla birçok basariya imza atan Ünlü, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafindan yildizlar, gençler ve büyükler kategorilerinde Bayanlar Bisiklet Milli Takim antrenörlügüne getirildi.
“Basarili Sporcular Yetistirecegim”
Uzun yillar Karaman’da yetistirdigi basarili sporcularla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi basaran basarili antrenör Ünlü, hedefinin 2020 olimpiyatlarinda Türkiye’yi basariyla temsil edecek sporcular yetistirmek oldugunu belirtti. Uzun zamandir bisiklet sporunun içinde oldugunu belirten Ünlü;” Yasadiklarim bana önemli tecrübeler kazandirdi. Ben de tecrübelerimi sporcularimla paylasip, daha donanimli olmalarini saglamak istiyorum. Ama ana hedefim, 2020 Olimpiyatlari'nda mutlaka altin madalya kazanacak bir sporcu yetistirebilmek” diye konustu.
“Bisiklete Gönül Vermis Bir Antrenör”
Antrenörlerine verilen milli görevden dolayi gurur duyduklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Bisiklet antrenörümüz Baris Ünlü’nün Karaman’da bisiklet bransina sagladiklari hizmetler ve basarilarindan dolayi mutluyuz ve kendisine bu konuda güveniyoruz. Antrenörümüz basarilarinin meyvesini kendisine verilen milli görev ile aldigina inaniyorum ve insallah da basarili olacaktir. Çünkü bu sporu çok seviyor ve bisiklete gönül vermis biri. Antrenörümüzün Karaman’da sampiyon sporcularin yetismesine katki saglayacagini düsünüyorum.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284