Ürgüp Kampinda Tempo Yükseldi

Bal ligi maçlarinin baslamasina az bir süre kalmasi ve Türkiye kupasi maçi öncesi Karaman Belediyespor futbol takimi, Ürgüp’teki kampta çalisma temposunu artirdi.

Ürgüp Kampinda Tempo Yükseldi
Kampta her gün çift antrenman yapan kulübümüz, ayni zamanda hazirlik maçlari yaparak sezon öncesi takim kadrosunu olusturmaya çalisiyor.
Kamp programi içerisinde yer alan hazirlik maçlarinin ilkini 44 Malatya Spor ile yapan temsilcimiz bu maçta rakibi ile 1-1 berabere kalmis, Ostimsporla oynadigi ikinci maçini 2-0 kazanmisti. Yogun antrenman programinin ardindan dün (5 Eylül Çarsamba) karsilastigi Bal ligi takimlarindan Adiyaman Belediye Spor’u da oynadigi güzel futbolla 3-0 deviren temsilcimiz lig öncesi hem moral buldu, hem de lig öncesi taraftarlarina ümit verdi.
Kampla ilgili görüslerini aldigimiz, Teknik direktörümüz Kazim Nas: “Kamp takimimiz için çok verimli geçiyor, çalismalarimiz çok yogun tempoda devam ediyor. Hem çalisiyoruz hem de hazirlik maçlari yapiyoruz. Kamp programi içerisinde 5 hazirlik maçi planlamistik, bu hazirlik maçlarinin 3’ünü dün oynadigimiz Adiyaman Belediye Spor maçi ile tamamladik. Bu hazirlik maçlarinda kampta bulunan bütün oyuncularimiza sans verdik.
Oynanan oyundan ve oyuncularimizin oyun anlayisimizi uygulamadaki isteklerinden memnunum. Kampimiz bitinceye kadar iki hazirlik maçi daha yapacagiz, bunlarin ilki; 7 Eylül Cuma günü Siirt Bal ligi temsilcisi Kurtalan Belediyespor ile, son hazirlik maçimiz da 8 Eylül Cumartesi günü Bal liginin güçlü takimlarindan Hatay temsilcisi Payasspor ile oynayip kampimizi tamamlayacagiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284