Vali Kahraman: “Hem Kendi Saglimizi Hem De Yasadigimiz Sehrin Sagligini Düsünmeliyiz.”

Bisikletliler Dernegi Genel Baskani Murat Suyabatmaz ve Bisikletliler Dernegi Karaman Temsilcisi Baris Ünlü ile Gençlik Hizmetleri Il Müdürü Kasim Aydogdu, Vali Süleyman Kahraman’i makaminda ziyaret etti.

Vali Kahraman: “Hem Kendi Saglimizi Hem De Yasadigimiz Sehrin Sagligini Düsünmeliyiz.”
Ziyarette Bisikletliler Dernegi Genel Baskani Murat Suyabatmaz bisikletin sagliga katkisina ve küresel isinmanin önüne geçme noktasinda, ayrica belediye hizmetlerini kolaylastirmada önemli bir araç olduguna dikkat çekerek, 20 Aralik Sali günü Yunus Emre Konferans Salonundaki programlari hakkinda bilgi verdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu ise Karaman’in bisiklet kullanimi için çok uygun bir il oldugunu belirterek diger spor dallarini oldugu gibi bu spor dalinda da çalismalari ve projeleri oldugunu ifade etti.
Vali Kahraman ise bisikletin hem insanin hem de sehirlerin sagligina olan katkisina dikkat çekerek, bisiklet kullaniminin Avrupa ülkelerinde oldugu gibi ilimizde de yayginlasmasi gerektigini belirtti. Bisikletin sportif bir araç olmasinin yani sira ulasimi kolaylastiran, hava kirliligini önleyen bir araç olduguna dikkat çeken Vali Kahraman ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Sizlerin bu konudaki çabasi insallah herkese örnek olur ve bisiklet hayatimizin her alaninda yaygin bir ulasim araci haline gelir. Çalismalarinizda basarilar diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284