Vali Kahraman’dan Basarili Taekwandocu Aysegül Funda Alp’e Ödül

Güney Kibris Gençler Taekwondo Avrupa Sampiyonasinda üçüncü olan sporcu Aysegül Funda Alp’i makaminda kabul eden Vali Süleyman Kahraman, basarili sporcuyu ödüllendirdi.

Vali Kahraman’dan Basarili Taekwandocu Aysegül Funda Alp’e Ödül
Vali Kahraman, sporun bedensel bir gücün yaninda, belli bir inanci ve gayreti gerektirdigine dikkat çekerek, “29 Ekim Cumartesi günü Cumhuriyet’in 88.kurulus yildönümü. Böyle anlamli bir günün öncesinde sizlerin basarisi, hepimizi gururlandirmis ve ilimiz için büyük bir sevinç kaynagi olmustur. Aziz milletimizi muasir milletler seviyesine tasima noktasinda herkes üzerine düsen sorumlulugu yerine getirmelidir. Sizler yogun bir çalismayla ve üstün bir gayretle bizleri sevindirdiginiz gibi basarinin elde edilmesi noktasinda da örnek oldunuz. Spor saglikli bir yasamin ve saglikli bir toplumun insasinda büyük bir önem tasiyor. Dostlugun, kardesligin ve barisin tesis edilmesinde spor önemli bir unsur çünkü zira spor belli bir bedensel güçten daha çok inanç gerektiriyor, gayret gerektiriyor. Aysegül Funda Alp ulusal ve uluslar arasi sampiyonalarda Karaman’i ve ülkemizi en asil sekilde temsil etmistir. Aysegül Funda Alp’e, Hocasi Ali Can ve onlara çalismalarinda destek olan Ihsan Duru’ya sahsim ve Karaman adina en kalbî duygularla tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum.”dedi.
Kendilerine çalisma ortami ve imkâni saglayan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne ve Ihsan Duru’ya tesekkür eden Aysegül Funda Alp ise Hocasi Ali Can’in destegine ve gayretine dikkat çekerek, “Insanimizi sevindirmek benim için büyük bir sevinç. Ülkemi temsil etmek benim için büyük bir onur. Ve sizlerin bu basariyi görmesi ve önemsemesi de beni ayrica mutlu etmistir. Çok tesekkür ediyorum”dedi.
Aysegül Funda Alp’e ve Hocasi Ali Can’a ödül veren Vali Kahraman, ziyarette sporculara ve spora verdigi destekler için Ihsan Duru’ya da plaket verdi. Ziyaret hatira fotografi çekimiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284