Vali Koca, Spor Yatirimlarini Inceledi

Karaman Valisi Murat Koca, spor yatirimlari kapsaminda insaati devam eden Merkez Çok Amaçli Spor Salonu’nda(Sporcu Fabrikasi) incelemelerde bulundu.

Vali Koca, Spor Yatirimlarini Inceledi

Vali Murat Koca’ya incelemeleri sirasinda Il Basin ve Halkla Iliskiler Müdürü Hayrettin Aslan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik eslik etti. Insaati devam eden Merkez Çok Amaçli Spor Salonu’nda(Sporcu Fabrikasi) bir dizi incelemelerde bulunan Vali Koca, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve yüklenici firma yetkililerinden çalismalar hakkinda bilgiler aldi.
Inceleme sonrasi çalismalari degerlendiren Vali Koca, “Spor yatirimlari kapsaminda ilimizde baslatilan ve çok önemli projeler arasinda yer alan Merkez Çok Amaçli Spor Salonu tamamlandiginda Karaman daha modern ve yetenekli sporcularin yetistirmesinde daha kaliteli bir spor tesislerine kavusmus olacak. Bu önemli atilimlar sayesinde ilimiz spor alaninda daha da üst seviyelere gelecek ve spor sehri olma yönünde büyük bir mesafe kat edecek. Yatirimlar tamamlandiginda ise, buradan yetisecek evlatlarimiz ilimizin adini ulusal ve uluslararasi arenada en iyi sekilde duyuracaklardir" diye konustu.
Yapimi devam eden Merkez Çok Amaçli Spor Salonu’nda %50’lik bölüm sona ererken, 750 is günü içerisinde tamamlanmasi planlanan Spor salonunun içerisinde güres, tekvando, judo, halter gibi ferdi branslar için çalisma alanlari yer alirken bunun yaninda, idari ofis, saglik odalari, fitness ve kafeterya gibi alanlarda hizmete girecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284