Vali Meral, Merkez Çok Amaçlı Spor Salonunda İncelemelerde Bulundu

Vali Fahri Meral, inşaatı tamamlanan Merkez Çok Amaçlı Spor Salonunda incelemelerde bulundu.

Vali Meral, Merkez Çok Amaçlı Spor Salonunda İncelemelerde Bulundu

İlimizdeki spor yatırımları kapsamında yapımı tamamlanan Merkez Çok Amaçlı Spor Salonunda bir dizi incelemelerde bulunan Vali Fahri Meral, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yapımı tamamlanan Merkez Çok Amaçlı Spor Salonunda güreş, tekvando, judo, cimnastik gibi ferdi branşlar için çalışma alanlarının yanı sıra idari ofis, sağlık odaları, fitness salonu ve kafeterya gibi alanlarda bulunuyor.

Vali Fahri Meral incelemeleri sırasında yaptığı konuşmada; “İlimizde devam eden birçok spor yatırımı var. Merkez Sümer mahallesinde yapımı tamamlanan ve geçici kabul aşamasında olan Merkez Çok Amaçlı Spor Salonumuzda bu yatırımlar arasında olan önemli spor tesislerimizden birisi. Merkez çok amaçlı spor salonu tamamen aktif hale geldiği zaman ise ilimiz modern ve yetenekli sporcuların yetiştirilmesinde daha kaliteli bir spor tesisine kavuşmuş olacak. Bu önemli atılımlar sayesinde ilimiz spor alanında daha da üst seviyelere gelecek ve spor şehri olma yönünde büyük bir mesafe kat edecek. Bunun en güzel örneklerinden birisi ise iki hafta önce İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Uluslararası Oturarak Voleybol Turnuvası’ndan geldi. İlimiz sporcuları Finlandiya, Slovenya, Bulgaristan ve İtalya gibi önemli rakiplerini yenerek Avrupa Şampiyonu olma başarısı gösterdiler. İşte bu önemli yatırımlarımız sayesinde ise daha çok spor branşında yetenekli sporcu yetişerek ilimizin adını ulusal ve uluslararası alanda en iyi şekilde duyurmaya devam edecekler" dedi.

Vali Fahri Meral’in merkez çok amaçlı spor salonunda gerçekleştirdiği incelemelere, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ve Şube Müdürü Osman Selçuk Akbaş eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284