Vatandas, Kosabiliyorsan Kos Projesini Sevdi

Gençlik ve Spor Genel Müdürlügü tarafindan baslatilan “Kosabiliyorsan Kos” projesi kapsaminda ilimizde gerçeklestirilen egzersiz çalismalarina katilan ve bilinçli spor yapan vatandaslar projeden oldukça memnun.

Vatandas, Kosabiliyorsan Kos Projesini Sevdi

Spor Genel Müdürlügünün insanlari spor yapmaya tesvik etmek, spor kültürünü yayginlastirmak, halka saglikli ve bilinçli spor yaptirmak için uygulamaya koydugu "Kosabiliyorken Kos" projesi ilimizde gerçeklestiriliyor. Proje kapsaminda her yastan ve her kesimden vatandasa spor yapma imkâni saglanmakta, saglikli ve bilinçli spor yapama firsati sunuluyor. Spor Genel Müdürlügünün "Kosabiliyorken Kos" projesi kapsaminda spor tesisleri ücretsiz olarak halkimizin hizmetine uzman antrenörler ve egitmenler esliginde açiliyor.
Süreyya Ayhan Atletizm Pistinde spor yapan vatandaslara alaninda uzman antrenörler ücretsiz olarak egzersiz çalismalari yaptiriyor. Bu uygulamadan oldukça memnun olan vatandaslar Il Müdürlügü’nün bu tarz çalismalarindan oldukça memnun olduklarini belirtirken, bilinçli olarak spor yapmanin mutlulugunu yasadilar.
Katilimin yogun olarak devam ettigi egzersiz çalismalari antrenörler esliginde Kemal Kaynas Stadyumun da devam edecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284