Voleybol’da Kupalar Sahiplerini Buldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Kulüpler Arasi Gençler(Kiz-Erkek) voleybol müsabakalari sona erdi.

Voleybol’da Kupalar Sahiplerini Buldu

2014 - 2015 sezonu voleybol il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Karaman Kulüpler Arasi Gençler(kiz-erkek) Voleybol Müsabakalari 8 spor kulübün katilimi ile Karaman Kazim Karabekir Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.
Seyir zevki yüksek ve çekismeli geçen maçlar sonunda genç kizlar kategorisinde Karaman Spor Lisesi Spor Kulübü (B) sampiyon olurken, genç erkekler kategorisinde ise Karaman Idman Yurdu Spor Kulübü Sampiyon oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren kulüplere kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Aslan Yildiz, Spor Uzmani Polat Kilinç, voleybol hakemi Adem Alpsoy ve voleybol antrenörü Sadik Tekin tarafindan verildi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hayati Kisacik, Karaman’da voleybol bransina olan ilginin kendilerini çok mutlu ettigini söyleyerek, ‘’Ilimizde voleybol sporuna kulüplerimizin katilimdan mutluluk duyuyorum. Bizlerde Spor Il Müdürlügü olarak gençlerimiz ve kulüplerimizin her zaman yanindayiz ve yaninda olmaya devam edecegiz’’ ifadelerini kullandi.
Final karsilasmalari sonunda dereceye giren takimlar ise;
Kizlar
1. Karaman Spor Lisesi Spor Kulübü (B)
2. Karaman Spor Lisesi Spor Kulübü (A)
3. Gençlik ve Spor Kulübü
Erkekler
1. Karaman Idman Yurdu Spor Kulübü
2. Gençlik ve Spor Kulübü
3. Bifa Lisesi Spor Kulübü
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284