Voleybol’da Zafer Kupası Heyecanı Devam Ediyor

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Zafer Kupası Voleybol Turnuvası ikinci gün karşılaşmalarıyla devam ediyor.

Voleybol’da Zafer Kupası Heyecanı Devam Ediyor

Karaman’da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Zafer Kupası Voleybol Turnuvası küçük kızlar ve yıldız kızlar kategorilerinde oynanan 2. gün maçlarıyla devam ediyor. Turnuva kapsamında ayrıca 2011-2012 doğumlu ve 2013-2015 yaş aralığında sporcuların yer aldığı voleybol şenliği düzenleniyor. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ile Yunus Emre Spor Salonunda yaklaşık 300 sporcunun yer aldığı turnuva 9 Eylül Cuma günü oynanacak final maçlarının ardında sona erecek.

Karaman’da voleybol kültürünün yaygınlaştırılması, çocuk ve gençlere voleybolu sevdirmek için Zafer Kupası Voleybol Turnuvasının önemli bir organizasyon olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “30 Ağustos Zafer Bayramı etkinleri kapsamın farklı spor branşlarında birçok etkinlik düzenledik. Çocuk ve gençlerimiz spor dolu bir hafta geçirdi. Etkinliklerimizi voleybol turnuvası ve şenlikleri ile tamamlayacağız. 5 gün sürecek ve küçük yaş grubu çocuklarımız için şenlik havasında geçecek organizasyonumuza katılım sağlayan tüm sporcularımıza ve ailelerine göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyor, sporcularımıza turnuva boyunca başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284