Wushu Kung Fu Takımı Eli Boş Dönmedi

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından düzenlenen Wushu Kung Fu Geleneksel Türkiye Şampiyonası Sakarya’da 12 ilden 320 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Wushu Kung Fu Takımı Eli Boş Dönmedi

Antrenör Kadir Sefa Bayraktar eşliğinde minikler ve büyükler kategorilerinde mücadele veren Karaman Wushu Kung Fu takımımız Wushu Kung Fu Geleneksel Türkiye Şampiyonası’ndan 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayla döndü. Şampiyonada büyükler kategorisinde mücadele eden Ertuğrul Babacan, Cailifo fan (yelpaze) dalında birincilik, Cailifo gun (sopa) dalında ikincilik, Cailifo (boş el) dalında ise üçüncülük elde etti. Minikler kategorisinde mücadele eden Buğlem Sümeyye Akkafa ise Cailifo (boş el) kategorisinde ikincilik elde eden sporcumuz oldu.

İlimizde 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandıran Karaman Wushu Kung Fu takımımızı başarılarından dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek şampiyonayla ilgili yaptığı değerlendirmede “Anadolu yıldızlar ligi müsabakalarından gelen güzel sonuçların ardından wushu kung fu branşından da böylesine güzel sonuçların gelmesi bizleri bir kez daha gururlandırdı. Karaman olarak yeni sezon müsabakalarına güzel bir başlangıç yaptık. Bu başarılarımız diğer branşlarda alacağımız sonuçlarla daha da artacak inşallah. Yeni sezona güzel bir başlangıç yaparak bizleri gururlandıran antrenör ve sporcularımızı bir kez daha kutluyor, yapılacak olan müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284