WUSHU’Da Basarili Sporcumuz Erdem Çelik’e Onursal Davet

19-20 Ocak 2014 tarihleri arasinda Sakarya ilinde düzenlenen Türkiye Wushu Sampiyonasinda küçük erkeklerde birinci olan Erdem Çelik Milli Takim Kampina davet edildi.

WUSHU’Da Basarili Sporcumuz Erdem Çelik’e Onursal Davet

19-20 Ocak tarihleri arasinda Sakarya ilinde düzenlenen Türkiye minikler, yildizlar ve gençler bay-bayan Wushu sampiyonasina, Wushu il temsilcimiz Ismail Çelik ve Wushu antrenörü Kadir Sefa Bayraktar esliginde katilan sporcular aldiklari basarili sonuçlarla ilimizi en iyi sekilde temsil etmislerdi. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü sporcularimizdan Erdem Çelik Dao Shu kategorisinde 2002-2005 erkeklerde birinci olarak Milli Takim kampina gitme basarisini elde etti.
Wushu Antrenörü Kadir Sefa Bayraktar yaptigi açiklamada, “Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü gençlik merkezinde baslayacak olan 5. Dünya Gençler Wushu Sampiyonasi 1. hazirlik kampina 9-12 yas erkeklerde sporcumuz Erdem Çelik davet edilmistir. Sporcumuza yapilan bu onursal davet bizleri mutlu etmistir. Sporcumuz azmi ve yetenekleriyle ülkemizi Uluslararasi Arenada en iyi sekilde temsil edecektir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284