Wushu’da Çita Yükseliyor

Nigde’nin Altunhisar Ilçesinde bu yil ilki gerçeklestirilen Iller arasi Minik, Yildiz ve Gençler Bay, Bayan Sanda Wushu Sampiyonasinda sporcularimiz derecelerle döndü.

Wushu’da Çita Yükseliyor

Nigde’nin Altunhisar Ilçesinde bu yil ilki gerçeklestirilen Iller arasi Minik, Yildiz ve Gençler Bay, Bayan Qinda Wushu Sampiyonasi hafta sonunda yapilan karsilasmalarla sona erdi.
Altunhisar Ilçe Kaymakamligi ve Belediyesi tarafindan organize edilen ve 300 sporcunun katildigi 1. Iller Arasi Sanda Wushu Sampiyonasi ilk kez düzenlenmesine ragmen yogun bir ilgi gördü. Nigde, Karaman, Aksaray, Antalya, Çorum, Sanliurfa, Antalya, Ankara, Adana, Mersin illerinin katildigi organizasyonda sporcular kiran kirana bir mücadele verdiler. Altunhisar Ilçesi Kapali Spor Salonunda yapilan sampiyonaya minikler damgasini vurdular. Küçük yasta onlarca sporcunun sampiyonaya katilmasi, Sanda Wushu Sporuna olan ilginin de her geçen gün arttigini gösterdi.
Ilimizden Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Wushu antrenörü Kadir Sefa Bayraktar esliginde Gençlik ve Spor Kulübü adina yarisan sporcularimizdan Hasan Basri Küççüktürk büyükler kategorisinde 65kg’da 2.lik, Gençler kategorisinde ise Duran Elitok 65kg’da 3.lük elde etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284