Wushu’da Sporcularimizdan Büyük Basari

19-20 Ocak 2014 tarihleri arasinda Sakarya ilinde düzenlenen Türkiye minikler, yildizlar ve gençler bay-bayan Wushu sampiyonasinda sporcularimizdan büyük basari.

Wushu’da Sporcularimizdan Büyük Basari

Türkiye minikler, yildizlar ve gençler bay-bayan Wushu sampiyonasina, Wushu il temsilcisi Ismail Çelik ve Wushu antrenörü Kadir Sefa Bayraktar esliginde katilan sporcular aldiklari basarili sonuçlarla ilimizi en iyi sekilde temsil ettiler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü sporcularindan Erdem Çelik, Dao Shu kategorisinde 2002-2005 erkeklerde birinci olurken, bayanlarda Edanur Çelik ise dördüncü oldu. Sanda Wushu kategorisinde yarisan diger sporcularimiz ise 52kg da Hakki Talha Aksen ve 6 0kg da Mustafa Said Durgun, Türkiye Wushu sampiyonasinda gösterdikleri mücadele ve performansla ilimizi en iyi sekilde temsil ettiler.
Sampiyona sonrasi ilimize dönen sporcularimiz, Wushu Il temsilcisi Ismail Çelik ve Wushu antrenörü Kadir Sefa Bayraktar esliginde Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür Vekili O.Selçuk Akbas’i ziyaret ederek sampiyona hakkinda bilgi verdiler. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Akbas ise, “Kendileri minik, yetenekleri büyük sporcularimizin Türkiye Wushu sampiyonasinda göstermis olduklari performans ve aldiklari basarili sonuçlardan dolayi tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284