Yağmura Aldırış Etmeden Yürüyüş Yaptılar

Karaman’da aniden başlayan yağmura rağmen havanın güzel olmasını fırsat bilen spor tutkunları yağmur altında spor yapmanın tadını çıkardı.

Yağmura Aldırış Etmeden Yürüyüş Yaptılar
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bakım onarım çalışmaları tamamlanan Kemal Kaynaş Stadyumu Atletizm Tartan Pisti spor tutkunlarının akınına uğruyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde güne zinde başlamak ve günün yorgunluğunu atmak için yürüyüş yapmaya gelen vatandaş yağmur sürpriziyle karşılaştı. Aniden başlayan yağmur ve rüzgârla birlikte bazı vatandaşlar yürüyüşü bırakırken; kimileri ise yağmurlu havada spor yapmanın tadını çıkardı. Yağmurun yağışına aldırış etmeyen spor tutkunları ise yanlarında getirdikleri şemsiye ve yağmurluklarla yürüyüş programlarını tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.
Kemal Kaynaş Stadyumunda görevli antrenör Vural Kamiloğlu,” Spor yapmaya gelen vatandaşlarımızın bilinçli bir şekilde spor yapmalarını sağlamak amacıyla günün belirli saatlerinde vatandaşlarımıza eşlik ediyoruz. Bugün aniden başlayan yağmura rağmen vatandaşlarımızda birlikte sporumuza devam ettik ve esneme hareketlerinin ardında programa son verdik. Bugün vatandaşlarımızda birlikte sporun ve yağmurun keyfini bir arada yaşadık” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284