Yalçintürk, Avrupa’da Karamani Temsil Edecek

Avrupa Taekwondo Birligi (ETU) tarafindan organize edilen Taekwondo Poomse Avrupa Sampiyonasi 26-28 Haziran 2015 tarihleri arasinda Sirbistan`in baskenti Belgrad`da yapilacak.

 Yalçintürk, Avrupa’da Karamani Temsil Edecek

Karaman’in basarili milli sporcularindan Safiye Yalçin Türk, geçtigimiz aylarda Konya'da yapilan ferdi ve takim olarak yaristigi Poomse Türkiye Sampiyonasi’nda gösterdigi basarinin ardindan simdi de Taekwondo Poomse Avrupa Sampiyonasi’nda Karaman’i temsil edecek.

Taekwondo Milli Takiminin Avrupa’da basarili sonuçlara imza attigini belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” 26-28 Haziran 2015 tarihleri arasinda Sirbistan’in baskenti Belgrad’da yapilacak olan Taekwondo Poomse Avrupa Sampiyonasinda ülkemizi temsil edecek olan milli sporcularimiza güvenimiz tam. Bu zorlu arenada Karamani basarili sporcumuz Safiye Yalçin Türk temsil edecek. Sporcumuzun azmi ve basarisi Karaman’da genç sporcularimiza örnek olacagina inancim tam. Sampiyonada ülkemizi temsil edecek olan tüm sporcularimiza simdiden basarilar diliyorum” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284