Yasin, Final Biletini Kapti

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Spor Kulübü sporcusu Ismail Yasin Türkiye 3 Bant Bilardo Sampiyonasi 3. Etap yarislarinda finale kalma basarisi gösterdi.

Yasin, Final Biletini Kapti

24-27 Kasim 2015 tarihleri arasinda Kayseri – Erciyes – Kardan Adam tesislerinde gerçeklesen Türkiye 3 Bant Bilardo Sampiyonasi 3.etap yarislarina Karaman Gençlik Spor Kulübü Bilardo antrenörü Osman Yilmaz esliginde Ismail Yasin ve Ibrahim Erciyas ile katildi. Bugüne kadar bilardo sporu adina yapilmis en mükemmel organizasyonlardan birisi olmaya aday diye niteleyebilecegimiz Erciyes 3.etap yarislarinda Gençlik Spor Kulübü sporcusu Ismail Yasin gösterdigi performansla göz doldururken ilk 32’ye girerek Kirsehir'de yapilacak olan final etabina fiks sporcu olarak katilma basarisi gösterdi.
Uzun bir aradan sonra ait oldugu yere dönen Büyük Usta Semih Sayginer ise sampiyona boyunca sergiledigi üstün performansin yani sira bilgeligi ve sempatisi ile tüm camianin gönlünü yeniden fethetti.
Alinan basarinin kendilerini mutlu ettigini belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Amacimiz Karaman’da spor kültürünü en tabana yaymak ve milli takimlara daha çok sporcu göndermektir. Bilardo bransinda da basaridan basariya kosan bir ekibimiz var. Ekibimiz ile ilerleyen yillar içerisinde Karaman’i ve ülkemizi uluslararasi arenada en iyi sekilde temsil etmek amacindayiz. Alinan bu basarili sonuçtan dolayi duydugumuz mutlulugu bir kez daha belirterek, sporcumuza final etabinda basarilar diliyorum’’ seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284