Yaz Kursları Kayıtlarına Yoğun Başvuru!

21 Haziran Salı günü başlayacak olan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları başladı.

Yaz Kursları Kayıtlarına Yoğun Başvuru!

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün önünde vatandaşlar tarafından uzun kuyrukların oluşmasıyla bugün (14 Haziran Salı) başladı.

21 Haziran Salı günü başlayacak olan kurslar 23 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek. Karaman merkez ve ilçelerde yaşayan çocuk ve gençler için düzenlenen GSB Spor Okulları çerçevesinde; atıcılık, atıcılık(havalı silahlar), atletizm, badminton, basketbol, bilardo, bisiklet, cimnastik, dart, eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, karate, masa tenisi, okçuluk, tekvando, tenis, voleybol, wushu kung fu ve yüzme branşlarında kurslar verilecek.

Farklı branşlara başvuruların yapıldığı  Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasının önünde vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen branş ise yüzme branşı oldu. Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün bünyesinde bulunan Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzu’nda 6-16 yaş arası her grup için 50 çocuğun ücretsiz kurstan faydalanabilmesi için başvuru formunu doldurarak uzun kuyruklar sonrasında başvurularını yaptı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, "Her yıl olduğu gibi bu yılda çocuk ve gençlerimiz için 23 farklı spor branşında eğitimlerimiz deneyimli antrenörlerimiz eşliğinde başlıyor. GSB Spor Okulları, yoğun geçen eğitim öğretim yılının ardından çocuklarımız ve gençlerimiz için çok güzel bir fırsat. Çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için uzman antrenör kadromuzla ve modern spor tesislerimizle daima halkımızın hizmetindeyiz. Tüm çocuk ve gençlerimizi GSB Spor okullarımıza bekliyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284