Yaz Spor Okullari Için Ziyaretler Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, gençlerin ve çocuklarin serbest zamanlarini spor ile geçirmelerini saglamak amaciyla Karaman’da okullara giderek, yaz spor okullari tanitim ziyaretlerinde bulunuyor.

Yaz Spor Okullari Için Ziyaretler Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, gençlerin ve çocuklarin serbest zamanlarini spor ile geçirmelerini saglamak amaciyla Esentepe Ilkögretim okulun da sene sonu programina katilarak, yaz spor okullari tanitim ziyaretinde bulundu ve ögrencilere futbol ve basketbol topu hediye etti.
Geçtigimiz sene oldugu gibi bu sene de tüm çocuklar ve gençler yaz spor okullarinda spor yapacak. Gençlerin yaz spor okullarina katilimlarini saglamak için Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, Karaman’da ki okullari gezerek tanitim ziyaretleri yapiyor. 5–18 yas arasindaki tüm çocuklarin ücretsiz olarak katilabilecegi yaz spor okullarina basvurularda her geçen gün artiyor.
17 BRANSTA AÇILACAK
Yaz spor okullarinda Okçuluk, taekwondo, masa tenisi, satranç, badminton, basketbol, voleybol, güres, atletizm, futbol, judo, jimnastik, bisiklet, hentbol, bilardo, tenis ve izcilik branslari bulunuyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284