Yıldız Bayan Bisiklet Milli Takımı Kampa Girdi

Macaristan’ın Györ kentinde yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda mücadele edecek Yıldız Bayan Bisiklet Milli Takımı, Karaman’da çalışmalarına başladı.

Yıldız Bayan Bisiklet Milli Takımı Kampa Girdi


Macaristan’ın Györ kentinde yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda mücadele edecek Yıldız Bayan Bisiklet Milli Takımı, kampa girdi.

Karaman’da bir otelde kampa giren milliler, genel koordinatör antrenör Barış Ünlü ve antrenör Soner Çiçekoğlu yönetiminde, 23 Temmuz Pazar gününe kadar Karaman’da çalışmalarını sürdürecek. 35 günlük kamp süresince 2700 kilometre yol idmanı yapacak milliler 23 Temmuz Pazar günü Macaristan’ın Györ kentine hareket edecek.

Karaman’ın bisiklet sporu için çok uygun olduğunu belirten Ünlü, “Milli takım kampını Karaman ilinde gerçekleştiriyoruz. Karaman ilinin yaz mevsimindeki olumlu iklim şartları, karayollarının alt yapısının düzgün olması ve yüksek rakım şartlarını bünyesinde barındırması kamp tercihimizde etkili oldu. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmadan milli takım kampımız devam ettirmekteyiz. Sporcularımız tecrübeli olup Macaristan’dan iyi sonuçlar ile döneceklerdir. Kampımızda 6 sporcu bulunmakta olup, sporcularımızdan üç tanesi Macaristan’da mücadele edecek. Karaman halkının sporcularımıza göstermiş olduğu ilgi, sporcularımızı fazlası ile memnun etmektedir. Karaman, ilgilenildiği ve alt yapısı oluşturulduğu takdirde yaz mevsiminde bisiklet takımlarının kamp yapmaları için uygun bir merkez haline gelecektir” diye konuştu.

SPORCULARIMIZ ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAK

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, milli bisikletçileri kamp yaptığı otelde ziyaret ederek, Macaristan’da düzenlenecek Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda milli bisikletçilerin önemli başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Milli takım kampını yakından takip ettiklerini belirten Kısacık, “İlimizde çalışmalarına devam eden millilerimizi sık sık ziyaret ederek kamp süreci hakkında antrenörlerimizden detaylı bilgi alıyoruz. İnşallah verimli bir kamp döneminin ardından millilerimiz Macaristan’da düzenlenecek yarışlarda ülkemiz adına güzel sonuçlara imza atacaklardır. Şimdiden tüm sporcularımıza ve ekibimize başarılar diliyorum” dedi.

Kamp listesi ise şöyle:

Barış Ünlü (Genel Koordinatör Antrenör), Soner Çiçekoğlu (Antrenör),Ömer Zengin (Mekanisyen)

Azize Bekar(Karaman Ekstrem SK), Dilara Şahin(Karaman Ekstrem SK), Aslıhan Aygün Antalya Döşemealtı Belediyesi SK), Senanur Süslü(İzmir Ege Pedal SK), Ezgi Hepkaradeniz (İzmir Ege Pedal SK), Beste Hepkaradeniz (İzmir Ege Pedal SK)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284