Yildiz Bayan Bisiklet Takimi Türkiye Sampiyonu Oldu

Performans Spor Kulübü Yildiz Bayan Bisiklet Takimi Uzun bir süre hazirlik evresinden sonra katildigi 2012 Sezonu Türkiye Birincilik Kupasi Yarislarinda sampiyonlukla tamamlayarak Türkiye birincisi oldular.

Yildiz Bayan Bisiklet Takimi Türkiye Sampiyonu Oldu

Türkiye genelinde Karaman Performans Spor Kulübü birinciligi alirken, ikinciligi Sakarya Arifiye Gençlik Spor Kulübü ve üçüncülügü Alanya Salcano Aldosk Spor Kulübü aldi. 2013 sezonu açilis yarislarinda ise takimi genel klasmanda 3. durumda.
Takimi olusturan sporcularimiz;
Aybike ÜNLÜ
Selver SEZER
Fatma SEZER
Saliha SEZER
Performans Spor Kulübü Taekwondo Takiminin yaninda Bisiklet Takimi ile de Avrupa’yi hedefliyor. Yildiz Bisiklet Bayan takimi Antrenör Baris Ünlü denetiminde çalismalarina ara vermeden devam ediyor.
Konu ile ilgili bilgi veren Performans Spor Kulübü Baskani ve Antrenörü Ali Can, “2013 yili içerisinde Türkiye ve Avrupa’yi hedefleyen Taekwondo ve Bisiklet takimlarimiz sabirli azimli ve disiplin içinde çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz Sponsorumuz Duru Bulgur’un bizlere verdigi degerli destekleriyle Karaman ilimizi Türkiye Avrupa ve Dünya’ya spor dilinde tanitmaya devam edecegiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284