Yildiz Erkekler Basketbol Müsabakalarinin Sampiyonu Özel Babaoglu Oldu

Ilimizde 21–23 Ocak tarihleri arasinda yapilan yildiz erkek basketbol müsabakalarinda, Babaoglu Koleji salondan sampiyon olarak ayrildi.

Yildiz Erkekler Basketbol Müsabakalarinin Sampiyonu Özel Babaoglu Oldu

Kazim Karabekir Spor Salonu’nda gerçeklestirilen ve çok çekismeli maçlara sahne olan yildiz erkek basketbol maçlarinda seyircisinin müthis destegini de arkasina alan Özel Babaoglu Ortaokulu basketbol takimi, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’ nu 43–19 ve Özel Gevher Hatun Ortaokulu’nu da 39–32 yenerek ilimizde sampiyon oldu.
Müsabakalarla ilgili açiklama yapan okul müdürü Mustafa Ün, “Basketbol takimimiz her yil oldugu gibi bu yil da ipi gögüsleyen taraf oldu. Biz, kurum olarak akademik basarida Türkiye’nin zirvesindeki yerimizi korurken, ayni zamanda okulumuzda futbol, basketbol, voleybol, jimnastik ve satranç sporlariyla da hem egitim ögretimi destekliyor, hem ilimiz sporuna katki sagliyor, hem de bölge müsabakalarinda Karaman’i en iyi sekilde temsil ediyoruz. Basketbolcularimizin Aydin’da, satranç sporcularimizin ise Antalya’ da ilimizi en iyi sekilde temsil edecegine inaniyoruz. Babaoglu ailesi olarak ögrencilerimize ve ilimize spor alaninda hizmet etmeye devam edecegiz. Turnuvaya katilan diger okullarimiza, takimimiza, takimimizi hazirlayan Sayin Nejdet Ünlütürk’ e ve Sayin Murat Ekiz’ e, ögretmenlerimize, ögrenci velilerimize, bugün takimimizi destekleyen seyircilerimize ve turnuvanin düzenlenmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284