Yildizlar Futbolda Sampiyonun Adi “Makbule Orman Ortaokulu”

Karaman’da gerçeklestirilen Okullararasi Yildizlar Futbol Il Birinciligi müsabakalari yapilan final maçlarinin ardindan sona erdi.

Yildizlar Futbolda Sampiyonun Adi “Makbule Orman Ortaokulu”

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen okullararasi yildizlar futbol il birinciligi müsabakalari 12 okuldan yaklasik 135 sporcunun katilimi ile gerçeklestirildi. Yunuskent Futbol Sahasinda oynanan müsabakalarda sporcular il birinciligi için ter dökerken, karsilasmalarda atilan bir birinden güzel goller sporseverlerin gözlerinin pasini silmesini bildi.
Yaklasik bir hafta boyunca devam eden müsabakalar sonunda Makbule Orman Ortaokulu birinci olurken, Özel Basari Ortaokulu ikinci, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ise üçüncü olan takimlar oldu. Sampiyon olan Makbule Orman Ortaokulu gerçeklesecek olan yildizlar futbol grup müsabakalarinda Karamani temsil etme hakki elde eden takim oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Osman Selçuk Akbas, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nurettin Dogan, Okul Sporlari Il Temsilcisi Yasar Çaliskan ve beden egitimi ögretmenleri tarafindan verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284