Yildizlar Futsalda Sampiyonlar Belli Oldu

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen Okullararasi Yildizlar(kiz-erkek) Futsal Il Birinciligi müsabakalari sona erdi.

Yildizlar Futsalda Sampiyonlar Belli Oldu

08 Subat 2016 Persembe günü 12 okuldan 96 sporcunun katilimi baslayan okullararasi yildizlar futsal(kiz-erkek) il birinciligi müsabakalari Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.
Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen yildizlar futsal il birinciligi müsabakalari zorlu ve çekismeli maçlara sahne olurken, sporcular arasinda yasanan kiyasiya mücadele renkli görüntülere sahne oldu. Yogun ilgi gören müsabakalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Ayranci Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Balkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Spor Sube Müdürü Mustafa Karadeniz ve Ayranci Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdür Vekili Yavuz Aydemir yerinde izleme firsati buldu. Özellikle kizlar kategorisinde oynanan karsilasmalara sporseverler yogun ilgi gösterdi.
Bes gün süren kiyasiya mücadelenin ardindan sampiyonluk ipini kizlar kategorisinde Zübeyde Hanim Ortaokulu gögüslerken, erkekler kategorisinde bu isim Ayranci YIBO Ortaokulu oldu. Her iki kategoride de dereceye giren okullar il disinda gerçeklesecek olan futsal grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde etti.
Müsabakada dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Ayranci Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Balkaya, Spor Sube Müdürü Mustafa Karadeniz, Ayranci Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdür Vekili Yavuz Aydemir ve Okul Sporlari Il Temsilcisi Yasar Çaliskan tarafindan takdim edildi.
Sampiyona sonunda olusan tablo ise;
Erkekler Kategorisi
1- Ayranci YIBO
2- Istiklal Ortaokulu
3-Anafartalar Ortaokulu
4- Mümine Hatun Ortaokulu
Kizlar Kategorisi
1-Zübeyde Hanim Ortaokulu
2-Ayranci Ortaokulu
3-Imaret Ortaokulu
4-Makbule Orman Ortaokulu
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284