Yildizlar Puanli Atletizm Sampiyonasi’nda Türkiye 2.’si Oldu

Bifa Ortaokulu ögrencilerinden Akdag, Izmir`de gerçeklestirilen sampiyonada `2000 metre` kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

Yildizlar Puanli Atletizm Sampiyonasi’nda Türkiye 2.’si Oldu

Okul Sporlari Dairesi Baskanliginca 2013–2014 Egitim-Ögretim yili Okullar Arasi Küçükler ve Yildizlar Puanli Atletizm Birinciligi 31 Mayis–01 Haziran 2014 tarihlerinde Izmir’de yapildi.
Bifa Ortaokulu ögrencilerinden Recep Akdag, 31 Mayis-1 Haziran'da Izmir'de gerçeklestirilen Okullar Arasi Küçükler ve Yildizlar Puanli Atletizm Sampiyonasi "2000 metre" yildiz erkekler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.
Akdag'in antrenörü ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü atletizm il temsilcisi Murat Yurdadön yaptigi açiklamada, Akdag'in Karaman'i temsilen sampiyonaya "Yildizlar" seviyesinde katildigini söyledi.
Izmir'de 2000 metre yildiz erkekler kategorisinde Akdag'in Türkiye 2.si oldugunu belirten Yurdadön, "Ögrencimin basarilariyla gurur duydum. Akdag çok disiplinli ve düzenli çalismasiyla bu dereceleri yakaladi. Akdag, disiplinli çalismalarina bu sekilde devam ederse, inaniyorum ki ülkemizi kendi dalinda birçok yarismada temsil edebilecek bir sporcu. Basarilari bizi gururlandirdi" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284