Yildizlar Ve Gençler Satranç Turnuvasi Sona Erdi

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen yildizlar ve gençler satranç il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Yildizlar Ve Gençler Satranç Turnuvasi Sona Erdi

20-21 Subat 2016 tarihleri arasinda Piri Reis Kültür Merkezi Satranç Egitim Merkezi’nde gerçeklestirilen turnuvada yildizlar ve gençler kategorisinde 18 okuldan toplam 60 sporcu mücadele etti.
Zorlu ve çekismeli geçen müsabakalar sonunda Genel Gençler kategorisinde Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi birinci, Larende Anadolu Lisesi ikinci, Irfan Ataseven Anadolu Lisesi üçüncü, Genel Yildizlar kategorisinde Alparslan Ortaokulu birinci, Özel Basari Koleji ikinci, Göktepe YBO üçüncü, Genç kizlar kategorisinde Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi birinci, Irfan Ataseven Anadolu Lisesi ikinci, Özel Ishak Dinçer Final Temel Lisesi üçüncü, Kizlar yildizlar kategorisinde ise Göktepe YBO birinci olan takimlar oldu. Kategorilerinde dereceye giren sporcular gerçeklestirilecek olan grup müsabakalarinda Karamani temsil etme hakki elde etti.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Osman Selçuk Akbas, Satranç Il Temsilcisi Mustafa Eroglu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Spor Servisi görevlisi Altan Tokmak, Larende Anadolu Lisesi Beden Egitimi Ögretmeni Özgür Tunçalp ve Göktepe YBO Ingilizce Ögretmeni Cennet Karakaya tarafindan verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284