Yilin Ilk Kusak Sinavi Yapildi

Karaman’da 2016 yili Birinci Dönem Tekvando Kusak Sinavi Yunus Emre Spor Salonunda yapildi.

Yilin Ilk Kusak Sinavi Yapildi

03 Ocak 2016 Pazar günü Yunus Emre Spor Salonunda gerçeklestirilen birinci dönem tekvando terfi sinavina aileler ve vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Renkli görüntülere sahne olan terfi sinavinda 85 sporcu kusakta terfi alabilmek için ter döktü. Tekvando Il Temsilciligi tarafindan yapilan terfi sinavinda 85 sporcu komisyon tarafindan yapilan sinav sonunda bir üst kusaga terfi ettiler. Sporculara kusaklari ise komisyon üyeleri tarafindan verildi. Sporcu velilerinin büyük ilgiyle izledikleri kusak sinavi takdir topladi.
Kusak sinavlarina büyük bir katilimin oldugunu belirten Tekvando Il Temsilcisi Ali Can;” Karaman’da tekvando alt yapisina her zaman önem vermekteyiz. Bu yüzden kusak sinavlarimizi belirli dönemlerde düzenli bir sekilde gerçeklestiriyoruz. 85 sporcunun katilim gösterdigi tekvando kusak sinavinda sayinin fazlaligi tekvando sporunun Karaman’da önemli bir yerlere geldigini göstermektedir” seklinde konustu.
“Hedefimiz Milli Takimlara Sporcu Göndermek”
Sporda basari çitasini yükseltmek için büyük çaba harcadiklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Karaman’da geldigimiz günden bu yana spor alaninda birçok yatirim gerçeklestirdik. Bunun da meyvelerini sporcularimizin elde ettigi basarilarla aliyoruz. Sporcu ve velilerin ilgisi bizleri gelecek için umutlandiriyor. Bugün yaptigimiz kusak sinavlarinda sporcularimiz ögrenmis olduklari stilleri uygulayarak hünerlerini sergilediler. Komisyon tarafindan sinava tabi tutulup basarili olan sporcular bir üst kusaga yükseldi. Asil hedefimiz, ilimizden milli takimlara daha çok sporcu göndermektir."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284