Yüzme Il Birinciligi Yarismalari Sona Erdi

Ilimizde uzun zamandan beri yapilmayan yüzme il birinciligi yarislari geçtigimiz hafta sonu büyük bir coskuyla yapildi. Toplam 86 sporcunun katildigi yarislarda okullu yüzücüler kupa için kiyasiya yaristilar.

Yüzme Il Birinciligi Yarismalari Sona Erdi
Fikret Ünlü Olimpik yüzme havuzunda güzel bir günde gerçeklestirilen yarislara halkimizdan ilgi büyüktü. Ilk defa müsabaka deneyimi yasayacak olan minik sporcularimizin heyecani yarislara ayri bir renk katarken müsabaka öncesi yapilan seremoni ve gösteriler katilimcilar tarafindan büyük ilgi gördü.
Minikler, küçükler, yildizlar ve gençler kategorisinden olusan müsabakada sporcular kelebek, kurbagalama ve serbest stilde yaristilar.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde görev yapan tecrübeli yüzme antrenörler, müsabakanin oldukça verimli geçtigini belirtirken, böyle organizasyonlarla Karaman'da yüzme bransini canlandirmak istediklerini ve daha fazla lisansli sporcuyu bünyelerine katarak Türkiye ve Avrupa da Ilimizi temsil edecek basarili sporcular yetistirmek istediklerini belirttiler.
Yüzme il birinciligi müsabakasi dereceye giren sporcularin belirlenmesi ve takdir gören ödül töreni ile son bulurken, törenden sonra müsabakaya katilan sporculara katilim belgelerinin verilmesi sporculari oldukça mutlu etti.
Müsabaka sonunda alinan sonuçlar ise;
50 M SERBEST KIZ (1999)
1-FATMA AGAOGLU
2-ZEKAVET AGAOGLU
3-NEVIN TOKBAS
50m KURBAGA ERKEK(2003)
1-EREN CELAL
2-MEHMET ALPER BAYRAÇ
3-ENES BARUBAY
50m KURBAGA ERKEK(açik yas)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284