Zafer Hızarcı’nın Yeni Takımı Belli Oldu

Karaman Futbol Kulübü ile sezon başında anlaşma sağlayıp ilk devre sonrası yolların ayrıldığı Zafer Hızarcı, Çankaya Futbol Kulübü ile anlaştı.

Zafer Hızarcı’nın Yeni Takımı Belli Oldu

TFF 3. Lig 2. Grupta ilimizi temsil eden ve şampiyonluk mücadelesi veren Karaman FK’nın eski teknik adamı Zafer Hızarcı, 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren, Güneş Holding Çankaya FK ile sezon sonuna kadar anlaştı. Batman Petrolspor’u 2021-2022 sezonunda şampiyon ederek 2. Lig sevincini yaşatan ve 2022-2023 sezon başında Karaman FK ile anlaşarak ilk devreyi lider olarak kapatmasına imza atan Zafer Hızarcı, 3. Lig 3. Grubun güçlü ekiplerinden 52 puan ile 3. sırada yer alan kırmızı-beyaz-mavi renklere sahip takım ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Çankaya FK, Zafer Hızarcı öncesi teknik direktörlük görevini yürüten Fatih Çardak ve ekibine teşekkür mesajı yayınlayarak, yeni teknik adamın Zafer Hızarcı olduğunu duyurdu. Çankaya FK tarafından yayınlanan mesajda, “Takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Fatih Çardak ve ekibi ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Fatih Çardak ve ekibine vermiş oldukları katkı ve hizmet için teşekkür eder, geri kalan futbol yaşantılarında başarılar dileriz.” denildi. Çankaya FK ile ilk idmana çıkan Zafer Hızarcı ile anlaşmaya varıldığını açıklayan yönetim,  “Teknik direktör Zafer Hızarcı ile anlaşma sağlanmıştır. Yeni teknik direktörümüz Zafer Hızarcı ve ekibine görevlerinde başarılar dileriz.” İfadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284