Zafer Kupasi Yüzme Yarismalari Sona Erdi

Fikret Ünlü Olimpik Yüzme havuzunda gerçeklestirilen Zafer Kupasi Yüzme yarislari 7 Eylül Cumartesi günü büyük bir coskuyla yapildi. Toplam 60 sporcunun katildigi yarislarda genç yetenekler kupa için kiyasiya yaristilar.

Zafer Kupasi Yüzme Yarismalari Sona Erdi

Fikret Ünlü Olimpik yüzme havuzunda güzel bir günde gerçeklestirilen yarislara halkimizdan ilgi büyüktü. Ilk defa müsabaka deneyimi yasayacak olan minik sporcularimizin heyecani yarislara ayri bir renk katarken müsabaka öncesi yapilan seremoni ve gösteriler katilimcilar tarafindan büyük ilgi gördü.
Minikler, küçükler, yildizlar ve gençler kategorisinden olusan müsabakada sporcular 50m Kurbaga,50m Serbest ve bayrak yarisi kategorilerinde ter döktüler.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde görev yapan tecrübeli yüzme antrenörleri, müsabakanin oldukça verimli geçtigini belirtirken, böyle organizasyonlarla Karaman'da yüzme bransini canlandirmak istediklerini ve daha fazla lisansli sporcuyu bünyelerine katarak Türkiye ve Avrupa da Ilimizi temsil edecek basarili sporcular yetistirmek istediklerini belirttiler.
Zafer Kupasi müsabakasi dereceye giren sporcularin belirlenmesi ve madalyalarinin verilmesi ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284