8. Tarım Ve İnsan Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nın, Denizbank desteğiyle düzenlediği "8. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması" başladı.

8. Tarım Ve İnsan Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı
Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan "8. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması", Genel, Çiftçi, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları, Denizbank Çalışanları ve Tematik kategori olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşiyor. Tematik kategori, 2016 yılında Türkiye'de ilk defa düzenlenecek olan EXPO 2016 Antalya'nın da teması olan "Gelecek Nesiller için Yeşil Bir Dünya - Çiçek ve Çocuk" olarak belirlendi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yarışmacılar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecek. Yarışmaya başvurular 12.04.2016 tarihinde başlamış olup, 02.09.2016 tarihinde sona erecektir. Yarışma sonuçları 17.10.2016 tarihinde www.tariminsan.com, www.tarim.gov.tr, www.tarimtv.gov.tr adreslerinden ve yarışmaya ait sosyal medya kanallarından duyurulurken, kazananlara ödülleri düzenlenecek bir törenle verilecek. Yarışmada dereceye giren eserlere toplam 50 bin TL tutarında DenizBank tarafından hediye çeki verilecek olup, dereceye girerek sergilenmeye değer bulunan eserler, ülke genelinde açılacak sergilerde fotoğraf severler ile buluşturulacaktır. Tüm fotoğraf severleri bu yarışmaya davet eder, katılımcılara şimdiden başarılar dileriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284