Başkan Bayram: İlimiz İçin Hayırlı Olur İnşallah

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Ankara’da çiftçilerimizin sorunları için bir takım ziyaretlerde bulundu.

Başkan Bayram: İlimiz İçin Hayırlı Olur İnşallah

Başlan Bayram, Değerli Üreticilerimiz, Covid-19 nedeniyle kısıtlamalar olmasına rağmen özellikle Ankara’da salgının artması, görüşme randevu almanın zor olduğu bir dönemde üreticilerimizin sorunlarına çözüm amaçlı Ankara’da görüşmeler, ziyaretler yapmaya çalıştık.
Özellikle elmamızın pazarlanması konusunda devletler Büyükelçilikleri düzeyinde önemli görüşmeler gerçekleştirdik.
Milletvekillerimizle üreticilerimizin sorunlarını hakkında bilgi alışverişinde bulunarak çözüm amaçlı çalışmalar devam ediyor.
1.Tarım Kredi borçları faizlerin yüksekliği
2. Şeker pancarı, küspe fiyatlarının düşük olması
3. Kuyu imar barışı 
4. Münavebeli ekimin ertelemesi
5. Tarımsal üretimde elektrik paralarına destek verilmesi ve ödemelerin hasat sezonuna ayarlanması
6. Ereğli Şeker Fabrikasın kapasitenin artırılması
7. Gödet başta olmak üzere sulama projelerimizin tamamlanması olmak üzere üreticilerimizin bizlere ilettiği, saha ziyaretlerinde tespitlerimiz, daha bir çok konu üzerinde talepleri ileterek istişarede bulunduk.
Sürekli artış içinde olan yem ve gübre fiyatlarını ilettik.
Tüm bu belirttiğim konularda görüşmelere devam eden çalışmalar yapan Milletvekillerimiz İlimiz tarımı için önem arz eden bazı projelerde olumlu gelişmeler olduğunu ifade etmişlerdir. Bu zor süreçte çalışma imkânlarının kısıtlı olduğu Ankara’da kendilerine ilettiğimiz tüm sorunları yakın takip ederek, çalışmalar yaparak çözüm üretme gayretinde olan Milletvekillerimiz Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser’e, danışmalarına teşekkür ediyorum. Karaman Ziraat Odası olarak üreticilerimizin sorunlarını takip etmeye, çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284