Çiftçi Güney’den Karayollarına Sitem

Karaman Mersin Karayolu üzerinde bulunan 17250 metrekare elma bahçesi bulunan Mehmet Ali Güney isimli bahçe sahibi gazetemize gelerek Karayollarının yanlış uygulamadan dönmesini istedi.

Çiftçi Güney’den Karayollarına Sitem

Konuya yönelik olarak açıklama yapan Güney “Karayolları yetkililerinin çığlığıma kulak vermesi için son çare size geldim. Gitmediğim kurum kalmadı. Son çarem ilimiz valisi Fahri Meral ve sizsiniz. Bizim bahçemizin bulunduğu yere Karaman-Mersin Köprülü Kavşağı yapıldı. Yapılan bu çalışmalara sonuna kadar desteğiz. Ancak karayolları bizim bahçe girişimizin yolunu kapadı ve bahçeye hiçbir şekilde araçla giriş söz konusu değil. Ne elmamı ilaçlayabiliyorum ne de bahçeme rahat girebiliyorum. Yapabildiğim sadece bahçeyi sulamak. Mağdurum. Geçen senelerde 100 tona yakın elma aldığım bahçemdeki elma ağaçlarımı ilaçlayamadığım için elmalarıma kurt düştü. Mağduriyetimin giderilmesi için çalınmadık kapı bırakmadım. Beni o kurumdan o kuruma, o odadan diğer odaya yönlendirme yaparak derdime çare olmadılar. Devletimizin bu yüzyılda hiçbir vatandaşı mağdur etmemesi gerekir. Son çarem sizin vasıtanızla İlimiz Valisi Sayın Fahri Meral’e bu şekilde sesimi duyurabilmek. Benim mağduriyetim sadece bir yol girişi verilmesi” dedi. 
         

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan
Ramazan - 7 yıl Önce

Çiftçi amcanın emiğine yazık maduriyetleri giderilmeli sorun çözülmeli ekonomi kazanmalı

Raziye
Raziye - 7 yıl Önce

Okadar elma yazık günah Amca ya yardım edilmeli devletimiz inş gerekeni yapar...

M. AKSAN
M. AKSAN - 6 yıl Önce

Sayın Cumhur başkanımız kurumları yıpratmayın diyor. Kurumlar kendini yıpratmak için elinden geleni yapıyor. Vatandaş çekiyor gelmiyor. İtiyor gitmiyor.

SIRADAKİ HABER

banner284