Gazeteci Tayfun Talipoglu Karaman’daydi

Tarim sektörünün gelismesi yönünde yogun faaliyetleri ve sektöre sundugu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasinda birinci siraya yerlesen Denizbank, tarim sektörünün ihtiyaçlarina özel olarak tasarlanan ve Türkiye’de bir ilk olarak gerçeklestirdigi Üretici Kart’in 10. yil etkinlikleri kapsaminda Türkiye turuna çikti.

Gazeteci Tayfun Talipoglu Karaman’daydi

18 Nisan’da Edirne’den baslayan ve Tayfun Talipoglu ile Denizbank Tarim Sohbetleri adiyla düzenlenen etkinligin duragi Karaman oldu.
Grand Otel’de düzenlenen toplantiya Vali Murat Koca, Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Sanli ile ünlü belgesel yapimcisi Tayfun Talipoglu, Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Mehmet Öztiryaki, tarim sektörünün kanaat liderleri katildi.
Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Sanli yaptigi konusmada üreticiler ve tarimsal isletmelerin finansal hizmet müsterisi konumuna ilk olarak Denizbank tarafindan tasindigina dikkat çekti.
Daha sonra Tayfun Talipoglu konusmasinda yaklasik 15 bin kilometre yol kat edip tüm Türkiye’yi kapsayan 50’dan fazla noktada etkinlik düzenleyerek bir milyon çiftçiye ulasacaklarini, köy, akaryakit, gübre, yem, tohum gibi tarimsal girdi satisi yapan bayi, birlik ve kooperatif ziyaretleri ile çiftçi sohbetleri yapacaklarini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284