Kaliteli Ekmek Üretimi Siki Tutuluyor

Ilimizde ekmek kalitesinin artirilmasi amaciyla Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürlügü öncülügünde baslatilan “Karaman’da Mevcut Ekmek Kalitesinin Artirilmasi Projesi” kapsaminda her hafta bir firinda ekmek üretimi gerçeklestiriliyor.

Kaliteli Ekmek Üretimi Siki Tutuluyor

Konuyla ilgili olarak yapilan açiklamada, “Karaman’da Mevcut Ekmek Kalitesinin Artirilmasi Projesi” kapsaminda; En iyi denetçi tüketicinin kendisidir anlayisi içerisinde bakkal, büfe ve marketlerde ekmek satisi esnasinda yasanacak ekmek kalite kayiplarinin önlenmesi, ekmeklerin saglikli kosullarda eldiven kullanarak ve el degmeden satisinin saglanmasi amaciyla ekmek satisinin yapildigi her noktada satis personelleri bilgilendirilmistir. Bu kapsamda ekmek dolaplarina bilgilendirme brosürü yapistirilmistir. Ekmek kalitesi konusunda yogun bir çaba ve özveri gösteren Il Müdürlügümüz, ekmegin saglikli kosullarda satisi için tüketicinin bilinçlendirilmesi ve isletmelerin denetimi konusunda gerekli hassasiyeti göstermektedir. Karaman’da Mevcut Ekmek Kalitesinin Artirilmasi Projesi” kapsaminda her hafta bir firinda Il Müdürlügümüzün ilgili personelinin katilimi ile ekmek üretimini gerçeklestirilmeye devam etmekteyiz” dendi.
Il Sube Müdürü Fatih Ayaz, Gida Mühendisi Avni Kilinç ve Ismail Varli’nin katilimlariyla geçtigimiz aksam 22.30-03.00 saatleri arasinda Elif Ekmek Fabrikasinda 3 bin adet ekmegin üretimi gerçeklestirildi. Bu çalismadaki amacin sektör çalisanlarinin becerilerini, tecrübelerini ve eksikliklerini tespit etmek oldugu belirtildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284