Karamanli Firincilar Ekmek Tebligi Konusunda Bilgilendirildi

4 Ocak 2012 tarihinde Resmi Gazete’de yayimlanarak yürürlüge giren Ekmek ve Ekmek Çesitleri Tebligi hakkinda ilimizde bulunan ekmek firinlarina yönelik bilgilendirme toplantisi yapildi.

Karamanli Firincilar Ekmek Tebligi Konusunda Bilgilendirildi

Il Gida Tarim ve Hayvancilik Müdürlügü toplanti salonunda yapilan toplantiya Il Gida Tarim ve Hayvancilik Müdür Vekili Mehmet Öztiryaki, Gida ve Kontrol Sube Müdürü Ahmet Karapinar ve ilimizde ekmek üretimi yapan firincilar katildi.
Toplantida bir konusma yapan Il Müdür Vekili Mehmet Öztiryaki, firincilardan söz konusu Ekmek ve Ekmek Çesitleri Tebligine hassasiyetle uymalarini ve özellikle ekmek yapim teknigi ve hijyenine dikkat etmelerini istedi.
Bilgilendirme Toplantisinda Gida Mühendisleri Atilla Sucu ve Ferhat Ünver tarafindan Ekmek Tebligi konusundaki sunumlarini yaparak katilimcilara bilgiler verdiler.
Toplanti sonunda Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürlügü denetim elemanlarinca hazirlanan denetim raporlari ilgili firma yetkililerine teblig edilerek isletme sahiplerinden kendilerine verilen raporlar dogrultusunda hareket etmeleri istenmis ve katilimcilardan gelen sorular cevaplanarak toplantiya son verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284