Keskin’i Ziyaret Ettiler

İlimiz Organize Sanayi bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Döhler Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Karaman Şubesi Genel Müdürü İlter Fıçıcı ve Muhasebe Uzmanı Özlem Saçlı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Haşim Keskin’i makamında ziyaret ettiler.

Keskin’i Ziyaret Ettiler
Ziyarette Karaman tarımı ve gıda sektörü hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Döhler Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi olarak Ar-Ge çalışmalarına çok önem verdiklerine değinen İlter Fıçıcı, bu çalışmalar bağlamında Ar-Ge laboratuvarlarının tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi.
Fıçıcı ayrıca, Karaman’da domates konusunda çalışmaya başlamayı planladıklarını ve bu kapsamda domates suyu ile salça üretilmesinin düşünüldüğünü ifade etti. Hasat döneminde fabrikanın hammadde alım merkezinin çok yoğun çalıştığını söyleyen İlter Fıçıcı, bu yoğunluğun alım merkezinin üreticilere daha hızlı hizmet vermesi için daha işlevsel hale getirileceğini sözlerine ekledi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Haşim Keskin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir tarım, gıda ve tarımsal sanayi şehri olan Karaman’ın tarımsal olarak gelişmesi ve refahın yükselmesinde Döhler Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketinin yerinin çok önemli olduğunu söyledi.
Keskin, İl Müdürlüğü olarak üreticilerin daha çok ve kaliteli üretim yapmaları için yoğun bir çaba ile çalıştıklarını, bunun sağlanmasında da ulusal ve uluslararası piyasanın taleplerinin iyi takip edilmesi ve bu doğrultuda üretimin yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284