KOP Bölgesi Tarimsal Egitim Ve Yayim Ihtiyaç Analizi Karaman Çalistayi Yapildi

`KOP Bölgesinde Tarimsal Egitim ve Yayim Ihtiyaç Analizi` projesi kapsaminda düzenlenen çalistaylarin Karaman bölümü geçtigimiz gün Demosan Otel’de gerçeklestirildi.

KOP Bölgesi Tarimsal Egitim Ve Yayim Ihtiyaç Analizi Karaman Çalistayi Yapildi

Çalistay; Bahri Dagdas Uluslararasi Tarimsal Arastirma Enstitüsü yetkilileri, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ögretim Görevlileri, KOP Idaresi Proje Sorumlulari, Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürlügü Sube Müdürleri ile teknik personel ve Karaman Ovasi Sulama Birligi Baskani Mustafa Degirmencioglu’nun katilimiyla gerçeklesti.
Çalistayda tarimsal egitim-yayim hizmetleri açisindan ilimizin durumu, ilimizde yapilan tarimsal egitim-yayim hizmetleri alt yapisinin nasil güçlendirilebilecegi ve tarimsal yayim hizmetlerinin basarisini arttirmak için neler yapilmasi gerektigi konulari tartisildi.
Tarimsal egitim ve yayim çalismalari konusunda sorunlar belirlenerek, bu sorunlarin çözümüne yönelik olarak çözüm önerilerinin getirildigi toplantida ilimizdeki hem egiticilerin hem de üreticilerin ihtiyaç duydugu egitim konulari belirlendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284