KOP TEYAP Mali Destek Programı Tanıtıldı

KOP eylem planı kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği çerçevesinde 2015-2018 döneminde yürütülmesi öngörülen KOP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi(KOP TEYAP) kapsamında çiftçilerin beşeri kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla KOP İdaresi Başkanlığınca “Tarımsal Eğitim ve Yayım Mali Destek Programı” ile çiftçilere yönelik tarımsal eğitim ve yayım proje başvuruları kabul edilecek.

KOP TEYAP Mali Destek Programı Tanıtıldı
Bu bağlamda KOP TEYAP 2016 yılı Mali Destek Programı tanıtım toplantısı geçtiğimiz gün Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya İl Müdür Yardımcıları Baran Yavuz Yürekli, Abdullah Kaya, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim Erkol, Sarıveliler İlçe Müdürü Kamil Küçük, Karaman Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Osman Yeşiltaş, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve İl Müdürlüğü personeli katıldı.
Kop İdaresi Başkanlığı KOP TEYAP Proje Koordinatörü Mühendis Mevlüt Vanoğlu ve konu uzmanlarınca 2016 Yılı Mali Destek Programı tanıtımı yapılarak proje yazımında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgiler verildi.
KOP Tarımsal Eğitim ve Yayım(TEYAP) 2016 Yılı Mali Destek Programı kapsamında Başvuru Rehberinde belirtilen konu başlıklarında desteklenmesi talep edilen projelere ilişkin başvurular 22 Temmuz 2016 Cuma Günü mesai bitimine kadar KOP İdaresi Başkanlığına yapılacak olup, ayrıntılı bilgi için //kopteyap.kop.gov.tr internet adresi ziyaret edilebilir.
Program katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ve TEYAP eğitimlerine katılanlara Katılım Sertifikası verilmesi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284