Massey Ferguson Tarla Günleri 5 Eylül Cumartesi Günü Karaman`da

Massey Ferguson ülke genelinde 13 ayri noktada gerçeklestirecegi tarla gösterileri ile çiftçilere traktörleri tarlada test etmeleri için firsat sunuyor.

Massey Ferguson Tarla Günleri 5 Eylül Cumartesi Günü Karaman`da

AGCO’nun dünyaca ünlü markasi Massey Ferguson, yeni MF 4700 Global Serileri de dahil olmak üzere, önde gelen traktörlerini 3 Ekim 2015'e kadar sürecek bir tanitim turuyla vitrine çikariyor. Tura katilacak traktörler 50-75 BG arasi MF 2600 serisi, 110-130 BG arasi MF 5600 serisi, 120-160 BG arasi MF 6600 serisi ile yakin zamanda piyasaya sürülen 85-95 BG arasi MF 4700 serisine ait.
Traktör sanayi Türkiye’de toplam satisinin yüzde 90’ini 100 hp alti grupla yapiyor. Heyecanla beklenen 85 BG MF 4708 ile 95 BG MF 4709 Subat 2015'te Antalya’da düzenlenen Massey Ferguson Yillik Bayi Toplantisi'nda tanitilmis ve halk lansmani ise Konya Tarim Fuarinda gerçeklestirilmisti.
Massey Ferguson Tarla Günleri kapsaminda düzenenlen etkinlik Karaman merkez, Eregli Yolu'nda 5 Eyül Cumartesi günü 10:00-17:00 saatleri arasinda gerçeklestirilecek.
Karaman'in yani sira Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Balikesir, Çanakkale, Çorum, Denizli, Gaziantep, Karaman, Kayseri, Kirsehir, Mersin ve Sivas'ta yapilacak Tarla Günleri programi sayesinde pek çok çiftçi tarim camiasinda büyük heyecan yaratan bu yenilikçi traktörleri ilk kez tecrübe etme sansi yakalayacak.
AGCO Türkiye Pazarlama Müdürü Özlem Asçi Özel Massey Ferguson Tarla Günleri ile ilgili olarak sunlari söylüyor: "Türkiye, Massey Ferguson için kilit öneme sahip ülke; markanin Avrupa-Afrika-Ortadogu bölgesindeki en büyük satis pazarini temsil ediyor. Su anda parkta kullanilan her üç traktörün birinden fazlasi Massey Ferguson markasina ait.
Traktör seçerken karar vermenin en saglikli yolu araçlari arazide görmek, test sürüsü yapmak ve teknik uzmanlarla enine boyuna tartisabilmektir. Massey Ferguson tanitim turu bunlarin tümünü, hatta ötesini sunacak. Çiftçilerimiz Kuzeyde Amasya’dan güneyde Gaziantep’e kadar 13 sehri kapsayan 7.000 kilometrelik tanitim turu sirasinda direksiyon basina geçerek Massey Ferguson’un sade ve güvenilir teknolojisinin önemli avantajlarini kendileri tecrübe edecekler. Ayrica, ögle yemegi ve eglenceli aktivitelere ilaveten is ortaklarimiz TEB, Lassa, EAS, Atlantis Mühendislik Sulama Sistemleri ve Maschio Gaspardo’dan temsilcilerle sohbet etme firsati bulacaklar. Çiftçilerimizi tanitim turumuz kapsaminda agirlamayi, ünlü ve saygin markamizin en yeni ürünlerini tanitmayi sabirsizlikla bekliyoruz.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284