Oğuz Tarım Hayvancılık Firmasına “Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası”

Karaman’ın en büyük çiftliklerinden biri olan Oğuz Tarım Hayvancılık Firması, Avrupa Birliği ülkelerine süt ve süt ürünleri ihracatını yapmaları için gerekli olan “Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası”nı aldı.

Oğuz Tarım Hayvancılık Firmasına  “Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası”

Karaman Tarım ve Orman İl Müdürü Yusuf Şahinbaş tarafından Oğuz Tarım Hayvancılık Firması Temsilcisi  Osman Selehattin Oğuz ile Çağlar Oğuz 'a işletmeleri için “Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası” verildi. İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş  konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada: “İlimizde hastalıktan ari işletme sayısı gün geçtikçe artıyor. Firmalarımıza Avrupa Birliği ülkelerine süt ve süt ürünleri ihracatını yapmaları için gerekli olan Onaylı Süt Çiftliği Sertifikalarının bulunması gerektiğini bir kez daha hatırlatalım. Bugün ilimizde en büyük çiftlilerden birine sahip olan Osman Selehattin Oğuz ve Oğuz Danışmanlık'a 3. ve 4.  “Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası” nı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. “Onaylı Süt Çiftliği Belgesi” alan  üreticilerimiz Osman Selehattin Oğuz ile Çağlar Oğuz’ a hayırlı olsun diyorum” dedi.

Sertifika programına, Karaman TKDK İl Koordinatörü Özgür Öztürk, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dorla, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Yiğit Dorla,  Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Ümit Çağlıyan, Sorumlu Veteriner Hekimler Selahattin Tan, Fatih Eser, Ekinözü Köyü Muhtarı Asım Arpınar ile Onaylı Süt Çiftliği Belgesi alan  Selehattin Oğuz ve Oğuz Tarım ve Hayvancılık Firması yetkilisi Çağlar Oğuz katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284