Pancar Posası Satışı Yapılacak

Karaman’da hayvan üreticilerinin yaş pancar posası alamadıkları yönündeki şikayetleri göz önüne alındı.

Pancar Posası Satışı Yapılacak

Karaman Ziraat Odası ve Ereğli Şeker Fabrikası Müdürü Yıldıray Özbay İle yapılan görüşme sonrası hayvancılık yapan üreticilerimizin direk fabrikadan küspe almaları için bir çalışma başlatıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada: “Devam eden Şeker Fabrikamız 2021-2022 kampanya dönemi paketli yaş pancar posası satışları ile ilgili, hayvan varlığı olan nihai tüketicilerin yaş pancar posası alamadıkları yönündeki şikayetleri göz önüne alınarak, Fabrikamız yönetimince alınan yeni karar doğrultusunda;

15.12.2021 tarihinden İtibaren Besici Belgesi (Hayvan İşletme Tescil Belgesi, Hayvan Varlık Listesi 01/12/2021 tarihli ve sonrasında alınmış güncel) bulunanlara paketli yaş pancar posası satışı yapılacaktır.

Paketli Yaş Pancar Posası Almak İsteyenler

1" Besici Belgesi (Hayvan İşletme Tescil Belgesi* Hayvan Varlık Listesi) ve kimlik Fotokopisi ile bizzat kendisi müracaat edip sıra alacak, sırası geldiğinde kendisi tarafından paketli yaş pancar posası teslim alınacaktır.

2- I S.12.2021 tarihinden itibaren randevulu sisteme geçilecek ölüp, söz konusu belgeler ile sıra yazımına başlanacak ve gün sıraya göre teslimat yapılacaktır.

3- Vekalet kabul edilmeyecektir,

4- Sırasını atlatan kişilerin şırası otomatik olarak iptal edilecektir.

5-Randevulu sisteme geçildikten sonra Fabrika dışında yol boyunca sıra oluşması halinde trafik ekipleri tarafından denetleme yapılması için fabrikamız tarafından talepte bulunulacak ve yol boyunca sıra oluşması engellenecektir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284