Sifir Faizli Hayvancilik Ve Sulama Yatirimlari Kredileri Devam Ediyor

Üreticilerin finansman ihtiyaçlarinin uygun kosullarda karsilanmasi, tarimsal üretimin gelistirilmesi, verimliligin ve kalitenin artirilmasi amaciyla Ziraat Bankasi ve Tarim Kredi Kooperatifleri araciligi ile yüzde 25`den yüzde 100`e kadar varan sübvansiyon ile kullandirilan tarimsal kredilerde iyilestirme yapildi.

Sifir Faizli Hayvancilik Ve Sulama Yatirimlari Kredileri Devam Ediyor

 Ziraat Bankasi AS ve Tarim Kredi Kooperatiflerince Tarimsal Üretime Dair Düsük Faizli Yatirim ve Isletme Kredisi Kullandirilmasina Iliskin Bakanlar Kurulu karari, 1 Ocak 2014'dan geçerli olmak üzere, 21 Ocak 2014 tarih ve 28889 sayili Resmi Gazete’de yayimlanarak yürürlüge girdi.
Karaman Il Gida, Tarim ve Hayvancilik Müdürlügünden konu ile ilgili yapilan açiklamada, “Üreticilerimiz, Bakanlar Kurulunun 2014/5767 sayili karari ile T.C. Ziraat Bankasi A.S. ve Tarim Kredi Kooperatifleri 'nin kredi kullandirimina iliskin usul, esas ve kistaslarina uygun olmak kosuluyla, T.C. Ziraat Bankasi A.S. ve Tarim Kredi Kooperatifleri tarafindan 01.01.2014–31.12.2014 tarihleri arasinda bankaca uygulanmakta olan tarimsal kredi cari faiz oranlarindan düsük faizli yatirim ve isletme kredisi kullanabileceklerdir” denildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284