Son Başvuru Tarihi 02 Kasım

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında besicilere ilk yıl ödemesiz, alt yıl taksitli faizsiz kredi başvuruları için son gün 02 Kasım 2020 Pazartesi.

Son Başvuru Tarihi 02 Kasım

29 Eylül 2020 Salı günü saat 15’de Piri Reis Kültür Merkezinde Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Konya Ziraat Bankası Bölge Müdürü Faruk Bişiren, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve basın temsilcileri katıldığı tören sonrasında protokol imzalanmış ve başvuru süreci başlamıştı. 
İlimiz hayvancılığına önemli katkılar sağlayacak olan “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesiyle Karaman’da bulunan toplam küçükbaş hayvan sayısının kısa sürede 1 milyona ulaşmasının hedefleniyor. Kendisinden telefonla bilgi aldığımız Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri başvuru sayısının 500’ün üzerinde olduğu bilgisini aktardı. 02 Kasım 2020 Pazartesi günü sona erecek “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesine başvurunun merkez ve ilçelere göre dağılımı şu şekilde; Karaman merkez 324, Ayrancı 154, Kâzımkarabekir 55, Ermenek 2, Başyayla 2, Sarıveliler 1 Haber: Senem Yavuzaslan 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284