Tarim Konulari Konya’da Tartisilacak

Tarim politika ve uygulamalarinin bakanlik çalisanlari ve tarim sektörü paydaslari arasinda degerlendirilmesi amaciyla 7 ayri bölgede düzenlenen bölgesel ortak akil toplantilarinin besincisi, Gida Tarim ve Hayvancilik Bakani Faruk Çelik’in baskanliginda Konya’da gerçeklestirilecek.

Tarim Konulari Konya’da Tartisilacak
Daha önce Sanliurfa, Bursa, Adana ve Trabzon’da gerçeklestirilen bölgesel ortak akil toplantilarinin Iç Anadolu Bölgesi ayagini teskil eden toplantilar, Aksaray, Ankara, Çankiri, Eskisehir, Karaman, Kayseri, Kirikkale, Kirsehir, Konya, Nevsehir, Nigde, Sivas ve Yozgat olmak üzere bölgedeki toplam 13 ilin katilimiyla 11-12 Mart 2016 tarihlerinde gerçeklestirilecek. Bakan Çelik’in baskanlik edecegi toplantilarin ilki, 11 Mart 2016 Cuma günü Bakanlik merkez birimleri ve ilgili kuruluslarin birim amirlerinin katilimiyla “Bakanlik Koordinasyon Toplantisi” seklinde gerçeklestirilecek. Ayni gün ögleden sonra ise Bakanlik merkez birimleri ve ilgili kuruluslar, bölge GTHB il müdürleri ve bakanliga bagli kurum ve kuruluslarin müdürleriyle “Bölgesel Genisletilmis Bakanlik Koordinasyon Toplantisi” yapilacak.
12 Mart 2016 Cumartesi günü bölge milletvekilleri, mülki idare amirleri, bakanlik merkez birimleri, ilgili kuruluslar, bölge GTHB il müdürleri, kurum ve kurulus müdürleri, üniversiteler, sektör temsilcileri ve üreticilerin katilimiyla “Iç Anadolu Bölgesi Ortak Akil Toplantisi” gerçeklestirilecek.
7 bölgeyi kapsayacak olan bölgesel ortak akil toplantilarinin digerleri Ege Bölgesi için 1-2 Nisan tarihlerinde Izmir'de ve Dogu Anadolu Bölgesi için 15-16 Nisan tarihlerinde Erzurum'da yapilacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284