Tarim Ve Insan” Konulu 4.Ulusal Fotograf Yarismasi Basvurulari Basladi

Gida, Tarim ve Hayvancilik Bakanligi`nin geleneksel hale getirdigi `Tarim ve Insan Konulu Ulusal Fotograf Yarismasi” 2012 yilinda dördüncüsünü gerçeklestirecek olup, Fotograf Yarismasi`na basvurular, 23 Mart 2012 tarihinde basladi. Yarismaya son müracaat tarihi ise 13 Temmuz 2012 olarak belirlendi.

Tarim Ve Insan” Konulu 4.Ulusal Fotograf Yarismasi Basvurulari Basladi
Topragin ve tarimin önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarliligi gelistirmek amaciyla yapilan yarisma; her türlü tarimsal faaliyetler ile hayvancilik, toprak, su ürünleri, gida ve muhafazasi, tarim ürünlerinin islenmesi, çiftçi, köy ve köylüyle ilgili görselleri içeriyor.
“Tarim ve Insan” konulu 4. Ulusal Fotograf Yarismasinda ödül miktari da artirildi. Basvurular genel, çiftçi-üretici, ögrenci, Gida, Tarim ve Hayvancilik Bakanligi ve Denizbank personeli olmak üzere bes ayri kategoride kabul edilecek. Denizbank’in katkilariyla hazirlanan yarismada eseri genel kategoride birinci olan yarismaciya 4 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye ise 2 bin TL’lik ödül verilecek. Ayrica Çiftçi-Ögrenci-Tarim Bakanligi çalisanlari ve Denizbank çalisanlari kategorisi birincilerine 2’ser bin TL ödül verilirken, Denizbank çalisanlari kategorisinde birinci olan yarismaciya da plaket ve yayin seti verilecektir.
Amatör ve profesyonel tüm fotograf sevenlerin katilabilecegi yarismanin basvuru formunu www.tarimyayin.gov.tr adresinden indirebilecekler. Ayrintili bilgi için www.tarimyayin.gov.tr adresine ya da Karaman Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürlügü Enformasyon Birimine basvurabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284