Türkiye Şampiyonası 4. Etap Yol Yarışları Karaman’da Yapılacak

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası 4. Etap 745. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma Karaman Yol Yarışları 14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde ilimizde yapılacaktır.

Türkiye Şampiyonası 4. Etap Yol Yarışları Karaman’da Yapılacak

Yarışmalar; Karaman Valiliği koordinesinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Özel İdaresi, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve İstanbul Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın işbirliğinde gerçekleştirilecektir.

İlk gün Tırmanma Yarışları; 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü, saat 10.00’da Karaman Merkez Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan çıkış yapılarak başlayacak ve Karadağ zirvesinde son bulacaktır.

İkinci gün Kriteryum Yarışları; 15 Mayıs 2022 Pazar günü şehir merkezinde yapılacak olup, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda saat 09.00’da başlayacaktır. Yarışmaların kategorilere göre mesafeleri belirlenecek olup, tur sayıları mesafeler baz alınarak düzenlenecek ve başlangıç noktası olan Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda tamamlanacaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284