TZOB Baskani Bayraktar Karaman’da

Türkiye Ziraat Odalari Birligi (TZOB) Genel Baskani Semsi Bayraktar, Çiftçi Bayrami etkinlikleri ile Tarim Fuarina katilmak üzere Karaman’a geldi.

TZOB Baskani Bayraktar Karaman’da

TZOB Genel Baskani Semsi Bayraktar, Kazimkarabekir Belediye Baskanligini ziyaret etti. Ziyarette, Bayraktar’i Belediye Baskani Ali Ihsan Alanli ile AK Parti Karaman Il Baskani Kerim Dereli ve Il Genel Meclisi Baskani Celalettin Güngörer karsiladi. Burada degerlendirmelerde bulunan Türkiye Ziraat Odalari Birligi Genel Baskani Semsi Bayraktar, Karaman Ziraat Odasi’nin göreve geldikleri günden buyana yaptigi çalismalari yakindan takip ettiklerini ve bu çalismalarindan dolayi da kendilerini takdir ettiklerine belirterek, Karaman Ziraat Odasi baskani ve yönetimine tesekkür etti.
Bayraktar daha sonra beraberindekilerle birlikte Kazimkarabekir Ziraat Odasi’nin açilisini yapti. Açilisin ardindan Bayraktar ve beraberindekiler Yollarbasi Köyünde yaptirilan Sellektör binasini gezdi. Bayraktar’in Sellektör binasini gezisi sirasinda AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’de eslik etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284