Yarışmada Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenirliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak ve kamuoyunda gıda güvenirliği ile ilgili farkındalıkları geliştirmek amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ve proje sponsor kuruluşu Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği(SETBİR) işbirliğinde ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri için 81 ilde iller bazında düzenlenen “Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda-Ulusal Çocuk Resim Yarışması”nda ilimizden dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Yarışmada Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde yapılan törende yarışmada birinci olan merkez Esentepe İlkokulundan Sibel Demirgül’e tablet bilgisayar ve bluetooth kulaklık, ikinci olan Başarı Kolejinden İrem Eylül Aykut’a tablet bilgisayar, üçüncü olan merkez Mehmet Çavaş İlkokulu öğrencisi Cemil Kurt’a ise bluetooth kulaklık verildi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri Müdür Yardımcıları Baran Yavuz Yürekli ve Abdullah Kaya ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt tarafından teslim edildi.
Güvenilir gıda konusunda toplumsal duyarlılık ve farkındalığın oluşturulmasında bu tür organizasyonların faydalı olacağını belirten İl Müdür Yardımcısı Kaya ödül alan öğrencileri tebrik etti.




 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284