Ziraat Odası 2022 Yılının İlk Toplantısını Yaptı

Ziraat Odası 2022 yılının ilk meclis toplantısını yaptı.

Ziraat Odası 2022 Yılının İlk Toplantısını Yaptı

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Karaman Ziraat Odası olarak Meclisimizin 2022 yılı ilk toplantımızı gerçekleştirdik. 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da Ziraat Odası olarak yoğun çalışma gündemimiz ile sahada olmaya, üreticilerimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bugün Meclis toplantımıza davet ettiğimiz TKDK İl Koordinatörü Sn. Özgür Öztürk ve Sosyal Güvenlik İl Müdürümüz Serdar Fındık’ın katılımıyla toplantımıza devam ettik.

IPARD 11. Çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve iş geliştirme başvuru çağrı rehberi hakkında TKDK Koordinatörü Özgür Öztürk Meclisimize bilgi ve sunum yaptılar.

Çiftçimizin sosyal güvenlik konusunda özellikle Tarım Bağkur primlerinin aşırı artması primini dolduran üreticilerimizin yaşadığı mağduriyetleri Sosyal Güvenlik İl Müdürümüz Serdar Fındık’a dile getirdik. Sohbet ortamında soru cevap şeklinde devam ettiğimiz toplantımıza katılan Müdürlerimize teşekkür ediyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz Meclis Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, başta Meclis Başkanımız Mustafa Kansız olmak üzere tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284