Bilisim Teknolojileri Karaman’da Masaya Yatirildi

Bircan Bilgisayar tarafindan gerçeklestirilen yemekli toplantida özel sektörden kamuya birçok bilisim teknolojileri yöneticisi katildi.

Bilisim Teknolojileri Karaman’da Masaya Yatirildi

Bircan Bilgisayar yöneticilerinden Arif Ziya Bircan’in yaptigi açilis konusmasinin ardindan Eset firmasindan Murat Otcu; Eset güvenlik yazilimlari ve ileri düzey kullanimlar hakkinda, Asus Türkiye'den Kaan Özden; yeni nesil bilgisayarlar ve Asus teknolojileri hakkinda, Karel'den Onur Erisgen; Karel iletisim teknolojileri ve yeni nesil uygulamalari hakkinda, EMC'den Serkan Sevinçoglu; bulut teknoloji ve sanalalastirma teknolojilerinin EMC'de kullanimi hakkinda sunum yapti.
Bircan, "Amacimiz sektörde etkin firmalarla Karaman'da bilisim teknolojilerine emek veren çalistigi firmada gizli kahraman olan bilisim yöneticilerini bir araya getirerek bu kisilerin kaynasmasi, yeni gelistirilen ürünlerle ilgili birinci elden bilgiler almasini saglamak ve nasip olursa bu tarz etkinlikleri artik geleneksel hale getirerek Karaman için faydali bir seyler yapmak istiyoruz."dedi. Katilimcilar arasindan yapilan çekilis ile Asus Tablet hediye edildi. Sempozyum havasinda geçen etkinlik sonrasi katilimcilar tarafindan Bircan Bilgisayar'a tesekkür edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284